Zie ik je op de Inspiratiebijeenkomst De Hooggevoelige Eter?

In mijn nieuwsbrief vroeg ik naar de behoefte voor van een activiteit rondom HSP & Eetstoornissen. Ik heb hierop veel respons gekregen. Hierdoor heb ik een goede behoefteanalyse kunnen maken en geconcludeerd dat er veel behoefte is aan bijeenkomsten over omgaan met HSP en voeding, doelen stellen en ontmoeting van gelijk gestemden.

Hierbij nodig ik je uit voor de Inspiratiebijeenkomst De Hooggevoelige Eter op zaterdag 13 januari te Eindhoven. De bijeenkomst is van 10.30 tot 12.30 uur. Het doel van de bijeenkomst is het opdoen van inspiratie voor een persoonlijk doel in 2018. Je krijgt inzichten in wat je belemmerde en bevorderende factoren zijn. De rode draad voor het persoonlijk doel is het inzetten van je hooggevoelige eigenschap. Hierdoor zal het bezig zijn met juist wel of juist niet eten meer naar de achtergrond verdwijnen.

Na de bijeenkomst heb je voldoende inspiratie en inzichten om met je persoonlijk doel aan de slag te gaan. Tot slot vind je erkenning en herkenning van andere hooggevoelige eters en leer je veel bij over je hooggevoelige eigenschap.

Klik hier en meld je aan!

Ik hoop dat jij erbij bent!

Liefs,
Vanessa

Inspiratiebijeenkomst De Hooggevoelige Eter